joi, 11 septembrie 2014

15 pasi pentu taierea legaturilor energetice

     Adesea sunt elemente din trecutul indepartat, din alte experiente traite impreuna care functioneaza ca niste carlige in prezent. Uneori este important sa ne intoarcem in acel trecut, sa aflam si sa vindecam ce este acolo. Alteori este suficient sa facem un proces de taiere a legatuilor energetice.
Daca te afli prins/a intr-o relatie care nu-ti mai face bine si iti doresti sa iesi, te invit sa folosesti procesul de mai jos. Daca nu-ti doresti cu adevarat sa te eliberezi de aceste legaturi, ignora te rog continuarea acestui articol.

     Etapele procesului:
     Rezeva-ti un interval de timp doar pentru tine intr-un loc in care sa poti fi singur cu gandurile tale. Pregateste-ti un carnetel si un pix. Opreste-ti telefoanele.
     1. Aseaza-te confortabil intr-un spatiu in care sa nu te derajeze nimeni. Inspira, expira. Relaxeaza-te.
     2. Mergi cu atentia catre inima ta. Si pune-ti intrebarea: “Ce primesc eu din aceasta relatie? Care este castigul meu?”
Si stiu ca in timp ce citesti aceste randuri mintea ta zice “NIMIC. Chiar nimic bun”. Si stiu asta nu pentru ca as folosi ceva capacitati extraordinare de medium, ci pentru ca am mai auzit raspunsul asta. Ce te invit eu sa faci la acest pas este, nu sa-mi dai raspunsul mintii tale, ci sa-ti dai voie sa primesti raspunsul de la nivelul sufletului, al intuitiei.Pune-ti sincer aceasta intrebare cu atentia focalizata pe inima ta si observa primul raspuns acre iti apare in mine. Primul! Lasa-te surprins.
Noteaza-ti acel prim raspuns intuitiv care-ti apare. Acum stii care este beneficiul tau in aceasta relatie.
     3. Intoarce-te din nou cu atentia la nivelul inimii tale si pune-ti intrebarea: “Cum pot primi acest beneficiu in alt fel? Cum as putea sa-mi ofer eu mie acest lucru?”
Si stiu ca din nou, acum in timp ce citesti, iar apare mintea ta si probabil zice ceva precum: “Habar n-am”. Stiu ca asta este parerea mintii tale. Dar nu acolo este raspunsul care ne intereseaza.
Fa exercitul si observa care este acel raspuns intuitiv care iti apare. Sufletul tau stie. Noteaza-ti din nou acest raspuns.
     4. Inchide ochii. Inspira, expira. Fii prezent la respiratia ta si mergi cu atentia in centru inimii tale.
     5. Cere ingerilor tai / lui Dumnezeu / oricarei entitati de Lumina cu care simti ca ai o relatie speciala sa te ajute in acest demers.
     6. Vizualizeaza cealata persoana in fata ta.
     7. Intre voi 2 exista unul sau mai multe cordoane care va leaga. Observa cu atentia unde se afla aceste cordoane. Care sunt partile corpului de care sunt prinse?
     8. Apoi vizualizeaza cum o lumina alba vine si taie unul cate unul fiecare dintre aceste cordoane. Unul cate unul incet. Ia-ti timplu de care ai nevoie pentru acest proces.
     9. Observa apoi cum acele legaturi care au ramas atarnate de fiecare dintre voi se topesc, dispar. Observa cum se simte sa fii complet liber de aceste legaturi, eliberat.
    10. Viualizeaza cum acele locuri din corpul tau de care erau legate aceste cordoane energetice se vindeca armonios. Unul cate unul.
    11. Fii martor al procesului de vindecare si pentru cealalta persoana.
    12. Trimite iubire persoanei din fata ta.
    13. Cere-i lui Dumnezeu, ingerilor tai sau oricarei entitati de vibratie inalta cu care te simti in legatura sa iti dea sentimentul iubirii autentice de tine si a te ajute sa te raportezi la fiecare relatie din viata ta din acest spatiu al iubirii de sine.
    14. Multumeste tuturor fiintelor de lumina care au fost alaturi de tine in acest proces
    15. Revino incet in momentul prezent aducand cu tine energia de eliberare si sentimentul iubirii de sine. Deschide ochii.


Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu