sâmbătă, 29 noiembrie 2014

ARHANGHELUL RAFAEL


  Numele lui, tradus din limba ebraica, înseamnă „Dumnezeu vindeca” sau „Vindecarea este de la Dumnezeu.” Rafael este singurul arhanghel, in afara de Mihail şi Gabriel, cunoscut şi acceptat de catre Biserica Ortodoxă şi cea Catolica, numele lui gasindu-se în „Cartea lui Tobit”. În textul romanesc numele lui apare sub forma ortodoxa Rafail (precum Mihail şi Gabriel sunt numiţi de romani Mihail şi Gavriil) si este prezentat ca un mare inger, care are puterea de a vindeca si de a lega demonii bolii.
Acest Arhanghel guverneaza o serie de Ingeri specializati in vindecari ,dedicati sanatatii.El lucreaza cu lumina de culoare verde smarald si clarvazatorii il pot vedea alaturi de ambulante,de personalul medical,poarta de obicei un simbol numit „caduceul”,un baston inaripat care are doi serpi incolaciti ,simbolul profesiei medicale(acest simbol este cel pe care il vedeti la farmacii doar ca au fost eliminate aripile care reprezentau divinitatea).
  Rafael este un vindecator puternic al corpurilor fizice, atat pentru oameni, cat si pentru animale.Cei care il cheama pe Rafael sunt vindecati rapid.El poate fi invocat si in numele altei persoane dar sa nu uitam sa invocam Legea Gratiei atunci cand facem acest lucru deoarece nu dorim sa interferam cu liberul arbitru al nimanui.
  Prezenta lui Rafael va avea un efect linistitor, care va ajuta vindecarea naturala reducand stresul si anxietatea.
  Daca voi sau altcineva are nevoie de vindecare, Rafael este cel pe care trebuie sa-l chemati.Cu exceptia cazurilor in care boala sau moartea cuiva este o parte din planul sau divin vindecarea va incepe imediat.
  Daca profesia noastra are legatura cu vindecarea Rafael intotdeauna ne va da unele sfaturi atunci cand nu stim cum sa procedam mai bine pentru un pacient. El intervine de multe ori in salile de operatii generand miracole sau asigura personalului medical tot ce are nevoie legat de materialele necesare astfel incat vindecarea sa aiba loc.
  Acest Arhanghel minunat ii ajuta si pe cercetatori sa obtina noi realizari in domeniul sanatatii. Asadar, daca l-ati chemat pe Rafael in ajutor,s-ar putea sa primiti imediat idei,ganduri sau inspiratii care sa va dea imediat informatia potrivita pentru vindecare.
  Avem nevoie sa fim foarte atenti si sa urmati toate raspunsurile care ne vin prin calauzire divina atunci cand il invocam pe Rafael.
  Uneori Rafael nu coboara imediat si vindeca, in schimb, ne-ar putea indruma sa gasim “ajutor omenesc “ pentru boala.Alteori, Rafael poate sa ne indice faptul ca gandurile noastre au fost cele care au declansat problemele de sanatate.De exemplu, Rafael v-ar putea cere sa lasati in seama lui mania veche,resentimentele,emotiile toxice pentru a va elibera trupul de efectele otravitoare ale acestor energii negative.
Cei care aspira sa devina vindecatori sunt foarte iubiti de arhanghelul Rafael, el ii ajuta pe cei care vor sa devina vindecatori sa urmeze profesia aleasa, inclusiv obtinerea timpului si banilor necesari pentru scoala.Dupa aceea ii sprijina in organizarea si desfasurarea practicii vindecatoare, aducandu-le pacienti sau client in nevoie.
Astazi energiile vindecatoare ale lui Rafael se manifesta in toate formele de terapii alternative.Cei care vor cu adevarat sa acceseze energiile vindecatoare nu trebuie sa faca neaparat cursuri, initieri, ci le pot obţine si prin munca proprie
  Vizualizand o lumina verde smarald care se revarsa asupra noastra si ne scalda din crestet pana in varful degetelor de la picioare putem aduce catre noi energia vindecatoare.Imaginati-va si vizualizati cu ochii mintii cum aceasta lumina verde smarald vindecatoare patrunde in voi,intra in arterele,venele ,organele ,celulele corpului vostru.
  Arh Rafael insoteste calatorii astfel incat sa ajunga sanatosi la destinatie.Atunci cand aveti de calatorit si ii invocati prezenta acestui Arhanghel veti vedea cum totul se desfasoara si se sincronizeaza perfect.
  Arhangelul Rafael ne ajuta sa ne vindecam la toate nivelele,sa ne eliberam de dependente si de obiceiuri nesanatoase,sa ne vindecam relatiile.
Lucreaza impreuna cu Arhanghelul Ariel pentru a vindeca animalele.
Lucreaza impreuna cu Chamuel(Samuel) pt a ne ajuta sa ne vindecam relatiile,sa vedem iubirea in fiecare situatie
Lucreaza cu Arhanghelul Mihail pentru a ne curata corpul de energiile toxice.

  Rugati-va lui cu cuvintele voastre care vin din inima sau spuneti urmatoarea rugaciune pt a-i cere ajutorul:
„Arhanghel Rafael, vindecator divin iti invoc prezenta si ajutorul caci am nevoie de tine!
Iti multumesc ca ma inconjori cu Ingeri Vindecatori si ca imi infuzezi permanent incepand de acum energie verde smarald vindecatoare in intreaga mea fiinta si in intreaga viata!
Accept vindecarea care incepe acum.
Multumesc pentru vindecarea mea ,amin!



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu