vineri, 12 decembrie 2014

SCUTUL DE PROTECTIE CU LUMINA PURPURIE AL ARHANGHELULUI MIHAIL

Dragilor astazi si in orice zi cand plecati de acasa sau cand aveti o urgenta ,mergeti intr-un mediu aglomerat cu energii negative ,aveti o disputa cu cineva sau va intalniti cu o persoana atat de negativa de va "suge" toata energia ,puteti face acest procedeu energetic simplu si rapid de protectie .
"Arhanghele Mihail te chem acum si te rog sa fi alaturi de mine .Am nevoie de energia ta divina protectoare si de ghidarea ta .
Te rog sa ma imbraci pe mine intr-un scut de energie purpurie protectoare ,pe cei dragi mie ( ..le puteti mentiona numele ..) , casa mea ,bunurile si mjlocul de transport .Te rog sa le protejezi de atacuri energetice ,sa cureti teama ,negativitatea si sa nu lasi nimic sa treaca de acest scut decat dragostea neconditionata si energiile pozitive " .
Am sa va rog sa vizualizati in ochiul mintii cum Arhanghelul Mihail va imbraca in acest scut de energie purpurie pe voi ,masina ,metroul ,trenul ,casa ,bunurile si pe cei dragi .Acest scut de energie dureaza in jur de 12-15 ore depinzand de locurile unde va aflati si interventiile celor din jur iar apoi puteti sa-l refaceti cand vreti si aveti nevoie .



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu