marți, 4 noiembrie 2014

Energia Universală Şi România

     Există pe planeta Pământ locuri binecuvântate, unde prezenţa Energiei Universale se manifestă foarte puternic, constituind advărate izvoare de energie, care prin vibraţia lor conferă locului respectiv calităţi nebănuite.
     Una dintre zonele cele mai impresionante din punct de vedere energetic se află în România, în munţii Bucegi. Cunoscute din vremea dacilor aceste adevărate puncte de reper ale omenirii au existat continuu şi vor exista continuu, manifestându-şi influenţa benefică asupra tuturor oamenilor, dar mai ales în primul rând asupra celor care le cunosc.
     Cei care vizitează aceste locuri în cunoştinţă de cauză pot fi aliniaţi la vibraţiile acestei energii, făcându-i mai receptivi la Energia Universală, oricând şi oriunde s-ar afla. Multă lume trece prin locurile respective fără să-şi dea seama de existenţa acestui ceva, dar acest lucru se întâmplă şi în viaţa cotidiană.
     Pe platoul Bucegi există binecunoscuta Peşteră a Ialomiţei, amenajată pentru turişti. Accesul este simplu existând telecabină din oraşul Buşteni până în apropiere. Multă lume este impresionată de Sala Altarului, dar adevăratul loc energetic este altul: în Sala Urşilor există o stâncă numită Ursul Mare iar acesta creează în jurul său un spaţiu energetic deosebit. Este locul recomandabil pentru meditaţie, obligatoriu pe întuneric, încercând să vă dezvoltaţi propria sensibilitate mai ales în zona chakrei Ajna (al treilea ochi).
     Deasupra peşterii se află Grota lui Zamolxe care reprezintă câteva particularităţi energetice. În acest spaţiu veţi simţi cu siguranţă lucruri noi, veţi avea senzaţii deosebite de linişte, calm, seninătate, protecţie şi superioritate faţă de nimicurile vieţii cotidiene. În acest loc se pierde noţiunea timpului. Locul este ideal pentru meditaţie şi pentru transmiterea gândurilor bune care au în acest caz o eficienţă deosebită.
     Aceste locuri şi valoarea lor sunt cunoscute din vremea dacilor, care parcurgeau acest traseu în cadrul unor ritualuri magice de iniţiere, într-un timp suficient pentru a fi conştienţi de schimbările pe care adevărurile aflate aici le-au produs pe calea transformării lor spirituale.
     În continuare pornim pe jos spre cabana Babele. Obiectivul următor este Patul Cosmic, un megalit de forma unei lespezi pe care stau culcate două persoane, un bărbat şi o femeie. Ajunşi aici vom remarca vibraţiile deosebite ale acestui megalit care vor interfera cu vibraţiile propriei noastre fiinţe adăugându-ne încă o şansă de dezvoltare spirituală. După acest obiectiv, urcăm pe poteca turistică până la cabana Babele. De aici vom porni spre vârful Omu ajungând în scurt timp la Sfinx. Falusul amplasat paralel cu Sfinxul, spre Valea Ialomiţei, este o sursă importantă de vibraţii care interferând cu vibraţiile dumneavoastră vă vor pregăti pentru ceea ce urmează. Continuând drumul spre vârful Omu, după ce vom depăşi Mecetul Turcesc, vom vedea o culme cu doua vârfuri numit de localnici Muntele Ocolit (Kogaion, denumirea dacică). Părăsind poteca, urcăm pe primul vârf, apoi coborâm în mica şa dintre aceste vârfuri. În acest loc există trei pietre aşezate natural în formă de vatră. Este unul dintre puţinele locuri de pe pământ unde planeta primeşte foarte intens Energie Universală. Este locul unde legătura Pământului cu Universul este mai intensă decât oriunde şi noi putem simţi acest lucru.
     Cei care au ajuns aici, urmând calea descrisă, trecând prin toate nivelele energetice ale obiectivelor străbătute au şansa unică de a se acorda în mod natural cu frecvenţa Energiei Universale.
     Această cale naturală de iniţiere nu va înlocui iniţierea pe care o puteţi primi doar prin intermediul unui Maestru Reiki ( şi nu vizionând un film pe YouTube), dar vă va crea un potenţial suplimentar pentru practicarea oricăror discipline spirituale.



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu