duminică, 9 noiembrie 2014

ARHANGHELUL ARIEL

     Numele arhanghelului Ariel înseamnă “Leul sau Leoaica lui Dumnezeu”
  În unele scrieri angelice, arhanghelul Ariel este reprezentat ca un înger feminin, cu o manifestare feminină pregnantă; atunci el mai este numit şi Arielle.In unele ipostaze poarta o haină foarte frumoasă, lungă, regală avand o culoare roz deschis, intens şi plin, sau roşu intens şi plin, sau indigo intens şi plin, sau violet intens şi plin, dar cel mai adesea este înfăţişat purtând o haină regală.
  Arhanghelul Ariel este îngerul naturii, cel care guvernează tărâmul Spiritelor Elementare, numite gnomi, spiriduşi, ondine, zane, elfi, personaje mitice prezente în toate genurile de artă de-a lungul timpurilor, care de altfel sunt foarte reale si foarte des percepute mai puternic de copii decat de adulti.   Ariel inspiră Spiritele Naturii să transmită mesajele lor atât copiilor, cât si adultilor. Această frumoasă fiinţă angelică supraveghează tărâmul uman şi îl conectează cu tărâmul Spiritelor Naturii; ne ajută să simţim prezenţa lor şi facilitează comuniunea cu ele.
  Arhanghelul Ariel lucrează neîncetat pentru binele planetei Pământ si ajută toate vieţuitoarele din natură.
  Impreună cu legiunile de îngeri pe care le conduce ajută natura, o menţine pură, sănătoasă şi echilibrată; o regenerează, o protejează, o vindecă , ajută la soluţionarea problemelor legate de natură.   Ne ajută să înţelegem ritmurile naturale ale Pământului şi să experimentăm proprietăţile magice şi vindecătoare ale pomilor, ale florilor, ale tuturor plantelor, ale mineralelor şi nu numai.

     Este considerat patronul homeopatiei şi al celor care se ocupă cu medicina naturistă. Această misiune o îndeplineşte împreună cu arhanghelii Haniel şi Rafael.
  Arhanghelul Ariel ne inspiră să mergem în natură, să petrecem timpul în natură, ne îndrumă să ne integrăm în natură; să ne vindecăm cu ajutorul naturii şi în natură; ne ajută să conştientizăm că există o energie vindecătoare magică în Natură, care este regeneratoare şi reîntineritoare pentru trup, minte şi suflet.
  Ne ajută la soluţionarea problemelor legate de îngrijirea şi vindecarea animalelor. Această misiune o îndeplineşte împreună cu Arhanghelul Rafael.
  Arhanghelul Ariel este un bun călăuzitor al celor care îşi pierd încrederea în Sine,care par lipsiţi de curaj. El eliberează spiritul de insuccesele din trecut, dându-ne astfel posibilitatea să depăşim obstacole aparent de netrecut, ne susţine să folosim liberul-arbitru şi să facem alegerile benefice.
  Ne susţine să gândim creator, asigură energia care ne va permite să mergem înainte, ne face perseverenti, ne sporește rezistenţa, ne insuflă echilibru şi puterea de a le împlini.
  Arhanghelul Ariel ne ajută să înţelegem că avem la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru realizarea idealurilor şi a proiectelor benefice; ne ajută să regăsim forţele interioare, ne învaţă cum să folosim resursele de care dispunem si timpul pe care îl avem la dispoziţie.
  Arhanghelul Ariel ajută la obţinerea mijloacelor necesare pentru evoluţia spirituală şi îndeplinirea misiunii spirituale: casă, bani, alte necesitati materiale, ne ajută să înţelegem că necesităţile noastre materiale sunt asigurate pe masura ce urmăm evoluţia spirituală şi misiunea spirituală.
  Arhanghelul Ariel aduce prosperitate şi abundenţă, ne ajută cu tot ceea ce avem nevoie în viaţa pământească,important este sa ii cerem ajutorul si sa îl rugăm sa rezolve problemele cum crede el ca este mai bine, nu cum credem noi că este mai bine.
In ultima vreme apare foarte des cu mesaje in care ne transmite cu multa iubire sa participam activ la vindecarea Planetei .Il putem invoca cel mai bine in mijlocul naturii,in apropierea unei ape.

     Noi putem ajuta foarte mult Mama Pamant trimitandu-i Lumina si iubire divina,pt a face asta il rugam pe Arhanghelul Ariel sa ne ajute sa fim un canal pur si curat pentru Lumina si Iubirea Lui Dumnezeu,inchidem ochii,ne relaxam facand cateva respiratii profunde,ne imaginam cum din picioarele noastre cresc radacini pana in pamant,apoi il rugam pe Dumnezeu sa canalizeze Iubirea si Lumina sa prin noi,catre pamant si vizualizam cum pe inspiratie absorbim energia divina si prin inspiratie o trimitem in pamant. Faceti acest lucru atat cat puteti apoi va retrageti radacinile ,multumiti Arhangelului Ariel pt ajutor.
Facand asta voi participati activ la vindecarea planetei,implinind astfel rolul pe care Arhanghelul Ariel ne roaga sa ni-l asumam.



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu