duminică, 9 noiembrie 2014

ARHANGHELUL URIEL


  Numele lui Uriel inseamna Lumina Lui Dumnezeu,in unele scrieri este pomenit ca fiind Usiel, Uziel, Oriel, Auriel, Suriel, Urian si Uryan.
  El este cunoscut ca Ingerul Intelepciunii,este Arhanghelul care ilumineaza,ofera profetii si inlesneste transmutarea elementelor negative din viata noastra in elemente pozitive.
  El aduce Lumina Lui Dumnezeu in orice intuneric al confuziei,oamenii il invoca atunci cand au de luat decizii, cand au nevoie de idei creative,cand doresc rezolvarea conflictelor si eliminarea emotiilor distructive cum ar fi anxietatea si furia pe care le pot preveni prin alegeri intelepte,atunci cand au nevoie sa recunoasca situatiile periculoase astfel incat sa stie sa le ocoleasca.
     Arhanghelul Uriel ofera capacitate de introspectie,ne aduce claritate ,pace, ne reveleaza modalitati intelepte de actiune,sustine ideile inventive si studiul.
     Uriel l-a avertizat pe Noe despre potopul care avea sa urmeze,a lasat umanitatii Cabala si l-a ajutat pe profetul Ezra sa interpreteze prezicerile mistice privind venirea pe lumea a Mesiei.
In multe texte cristianice este consemnat faptul ca Arhanghelul Uriel l-a salvat pe Ioan Botezatorul de moarte atunci cand Irod a ordonat masacrarea baietilor din intreg tinutul,inainte de nasterea lui Iisus Hristos.Uriel i-a condus prin Egipt pe Ioan Botezatorul si mama sa Elisabeta pentru a-l intalni pe Iisus si parintii sai.
     In Apocalipsa lui Petru este denumit si Ingerul Pocaintei.
     In arta este descris ca avand mereu asupra lui un sul sau o carte care reprezinta intelepciunea.Un alt simbol care are legatura cu Uriel este o mana deschisa care detine o flacara,aceasta insemnand adevarul Lui Dumnezeu.
Culoarea cu care este asociat este rosu rubin sau auriu.
Pietrele specifice: rubinul,chihlimbarul.
     Uriel are o echipa de Ingeri numiti ai Luminii.Acesti Ingeri sunt dedicati sufletului Pamantului si pot fi chemati acolo unde a avut loc un dezastru,in caz de cutremur,uragan ,vijelii , inundatii, incendii sau orice alte schimbari ale Pamantului.
  Uriel este strans legat de aspectul masculin al sanatatii si starii de bine-orice problema ,de la prostata la fertilitate.
Pentru ca lucreaza cu energia Soarelui care in multe traditii este simbolul Lui Dumnezeu si aspectul masculin al Universului ,el este capabil sa restabileasca forta vietii,energia si rezistenta fizica.
Pentru cei care au o afacere privata sau doresc sa inceapa o activitate pe cont propriu Arhanghelul   Uriel este grabnic ajutator deoarece ne ajuta sa gandim rapid,sa stim ce avem de facut si incotro sa ne indreptam.
  Aunci cand avem nevoie de inspiratie ,sa-l invocam pe Uriel.
  Arhanghelul Uriel lucreaza impreuna cu Arhanghelul Samuel (Chamuel) in probleme privind cariera.
  Uriel si Sandalfon formeaza o echipa minunata si ne ajuta sa gasim raspunsuri la intrebari si sa rezolvam problemele.
Atunci cand aveti nevoie de prezenta lui ,de ajutorul lui vizualizati-va inconjurati de o culoare rubinie sau aurie.

     Rugaciune :
“Arhanghel Uriel am nevoie de tine!
Inconjoara-ma te rog cu lumina ta si adu pace in Fiinta si in viata mea si multumesc ca faci asta.
Iti multumesc ca ma ajuti sa elimin blocajele mentale sau emotionale care imi provoaca temeri de orice fel.
Iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg cine sunt eu cu adevarat , ca inteleg toate experientele prin care trec ,multumesc ca ma ajuti sa evoluez !
Multumesc Arhanghel Uriel pentru intelepciunea si indrumarea pe care mi le oferi!
Asa sa fie,asa si este ,amin!”



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu