duminică, 9 noiembrie 2014

SPECIALIZARILE INGERILOR

     Ingerii reflecta anumite aspecte ale divinitatii si au functii specifice. Ei sunt specializati in diferite domenii,de aceea as vrea sa va prezint o parte din ei astfel incat sa ii puteti invoca pe cei care va pot ajuta clar si precis atunci cand aveti nevoie in diferite aspecte esentiale ale vietii.

     Ingerii armoniei ne ajuta sa fim in armonie cu noi insine si cu mediul inconjurator,sa fim in acord cu tot ce ne inconjoara si cu adevarurile esentiale,sa ne exprimam emotiile si dorintele cu multa iubire.

     Ingerii bucuriei ne ajuta sa traim cu bucurie,sa apreciem frumusetea Creatiei Universale,sa sarbatorim viata in fiecare clipa.

     Ingerii compasiunii ne intaresc increderea in Dumnezeu,ne dau speranta,ne ajuta sa-I iertam si sa-i acceptam pe cei din jurul nostru,ne ajuta cand suntem in suferinta.

     Ingerii credintei ne ajuta sa ne regasim credinta in Dumnezeu, lasandu-l astfel cu incredere sa se ocupe de fiecare aspect al vietii noastre intr-un mod perfect.

     Ingerii creativitatii ne ajuta sa ne exprimam creativitatea,sa ne punem in evidenta darurile divine,sa exprimam frumusetea.

     Ingerii cunoasterii ne ajuta sa ne conectam cu Sinele nostru divin astfel incat sa ne recunoastem puterea noastra interioara,ne ajuta sa ascultam si sa descifram mesajele vocii noastre interioare.

     Ingerii daruirii ne ajuta sa gasim resursele interioare si exterioare pentru a ne implini menirea,ne ajuta sa daruim ce este mai bun in noi altora. dar sa fim si ajutati atunci cand avem nevoie.

     Ingerii discernamantului ne ajuta sa vedem care este drumul drept pentru noi,sa recunoastem ce avem nevoie pt implinirea si fericirea noastra,ne invata sa ne ascultam vocea inimii ferindu-ne astfel de suferinte.

     Ingerii fiintei ne ajuta sa constientizam ca suntem expresii unice ale Lui Dumnezeu,ne ajuta sa vedem parte frumoasa din noi si din fiecare,ne ajuta sa ne iubim,sa ne acceptam si sa ne bucuram doar pentru ca existam.

     Ingerii fraternitatii ne ajuta sa ne integram in grupurile carora le apartinem,sa apreciem corect relatiile umane si sa-i sustinem pe cei care au nevoie de ajutor.

     Ingerii iertarii intervin in favoarea noastra pentru a obtine iertarea dar si pt a ierta pe cei din jurul nostru,ne ajuta sa ne eliberam de ranile si resentimentele trecutului ,sa ne eliberam de tensiunile din viata noastra.

     Ingerii iubirii ne ajutam sa ne deschidem inimile si sa primim de la Dumnezeu iubirea neconditionata, sa primim si sa daruim in jurul nostru iubire intr-un echilibru perfect,sa ne vindecam de trecut astfel inca sa ne bucuram de iubire in prezent.

     Ingerii impacarii ne ajuta sa ne impacam cu noi insine,sa ne simtim bine vis a vis de persoana care am devenit,sa aplanam conflictele si sa ne acceptam greselile si slabiciunile,,ca si propria viata cu tot trecutul ei.

     Ingerii increderii ne ajuta sa avem incredere in noi,in viata,in iubire,in cei din jur,in Dumnezeu.

     Ingerii intelegerii ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine dar si pe ceilalti, sa descifram sensul evenimentelor din viata noastra.

     Ingerii intelepciunii ne ajuta sa ne descoperim propria intelepciune ,sa ne invatam lectiile de viata si sa ne gasim sensul propriei vieti,sa discernem dicolo de evenimente.

     Ingerii intelepciunii iubirii ne ajuta ca iubirea Lui Dumnezeu sa se manifeste in si prin noi,ne deschid catre Dumnezeu..

     Ingerii libertatii ne incurajeaza sa ne exprimam independenta,sa ne exercitam liberul arbitru,sa nu depindem de nimeni si sa facem singuri alegerile din viata.

     Ingerii linistii ,ne aduc liniste in suflet,ne ajuta sa ne rezolvam conflictele,sa fim calmi,sa renuntam la judecata si la lupta, sa avem o viata senina.

     Ingerii maturitatii ne ajuta sa ne maturizam,sa ne asumam responsabilitatea pentru intreaga viata,sa facem alegeri intelepte, sa nu abuzam de puterea noastra la un moment dat,ne intaresc respectul de sine si forta de caracter.

     Ingerii minunii iubirii provoaca miracole in viata noastra,.ne ajuta sa recunoastem in tot ce ne inconjoara dragostea Lui Dumnezeu.

     Ingerii pacii ne ajuta sa fim in pace cu noi insine,cu ceilalti,cu situatiile prin care trecem,sa rezolvam conflictele si neintelegerile,sa traim in armonie fara regrete si frustrare.

     Ingerii pazitori ne vegheaza si ne protejeaza tot timpul vietii noastre,supravegheaza tot ceea ce incepem in viata,ocrotesc copilul nostru interior,ne ajuta sa alegem directia buna in viata,sa ne asumam responsabilitatea asupra propriei vieti,sa luam decizii intelepte,sa ne alegem prieteni potriviti,ne insotesc in momentele de singuratate,ne mangaie si ne aduc iubirea Tatalui Ceresc,ne ajuta sa ne vindecam ranile profunde cauzate de lipsa afectiunii facandu-ne sa ne simtitm iubiti si ocrotiti de Dumnezeu,ne mangaie si ne sprijina chiar si atunci cand credinta ne este zdruncinata.

     Ingerii recunostintei ne ajuta sa apreciem bucuriile vietii,sa constientizam toate darurile pe care Dumnezeu ni le da in fiecare zi,sa ii multumim Lui Dumnezeu pentru tot ce avem.

     Ingerii sanatatii ne incurajeaza sa facem alegeri sanatoase care ne sustin viata si sanatatea,sa dormim suficient si bine,sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem,sa ne pastram credinta si atitudinea pozitiva atunci cand ne imbolnavim pentru a ne restabili starea de sanatate ,ne indruma catre terapeutii,medicii sau remediile cele mai potrivite pt vindecarea cat mai rapida.

     Ingerii tineretii ne ajuta sa ne pastram tineretea,in special a spiritului (noi nu suntem creati sa imbatranim in trup asa cum este acum credinta falsa…sunt oameni care stiind acest lucru,pastrand un stil de viata sanatos si avand o atitudine pozitiva despre ei si despre viata au atins varsta de 300 de ani si inca sunt activi din toate punctele de vedere!),ne ajuta sa traim plini de viata si bucurie fiecare zi.

     Ingerii unei noi iubiri vegheaza pe indragostiti,ii indruma pe cei care isi cauta iubirea catre persoana potrivita lor,au grija ca atractia sa fie reciproca si plina de armonie,incurajeaza exprimarea sentimentelor,ne ajuta sa cream legaturi de prietenie,consolideaza relatiile afective ,ne ajuta sa ne exprimam dragostea pentru tot ce este creatie.

     Ingerii estului ne ajuta sa ne exprimam sentimentele,sa ne deschidem inimile,sa ne controlam emotiile ,sa ne exprimam sentimentele cele mai intime fara sa ne gandim ca deranjam sau suparam pe cineva.

     Ingerii sudului ne protejeaza pe noi si viata noastra pe aceasta planeta,ne ajuta sa ne ascultam corpul,sa il respectam si sa exploram lumea inconjuratoare cu ajutorul simturilor noastre,sa ne gasim locul potrivit in lume,

    Ingerii vestului ne ajuta sa descifram mesajele care le primim de la Fiintele Inalte de Lumina,sa intelegem sensul evenimentelor din viata noastra.

    Ingerii nordului ne ajuta sa comunicam intre noi eficient si cu iubire,sa ne exprimam sentimentele si ideile,ne aduc claritate si luciditate intelegand astfel rostul lucrurilor .

     Sa cerem calauzirea si ajutorul ingerilor pentru orice avem nevoie caci este calea cea mai simpla de a aduce iubire si lumina in vietile noastre! Sa alegem sa traim alaturi de ingeri,sa alegem sa avem incredere si sa cerem mereu ajutor. Fiecare gand de iubire al Lui Dumnezeu naste un inger.Noi nu suntem niciodata singuri.



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu