duminică, 9 noiembrie 2014

ASCENSIUNEA

     Ascensiunea este calea celor care aleg sa evolueze in mod constient. Prin integrarea energiilor inalte in constiinta si sentimentele noastre noi suntem capabili sa ascendem.
     Ascensiunea este un proces de aliniere cu Constiinta Universala, cu Divinul. Aceasta nu se intampla imediat sau în mod automat, ci treptat, pe măsură ce crește in prezent iluminarea noastră.
     Ascensiunea este spirituala, fizica, mentala si nu numai. Procesul de ascensiune are un impact asupra întregii noastre ființe ,ne schimbam felul in care ne percepem, cum interacționam cu lumea din jurul nostru. Ascensiunea este o transformare totală.
     Pentru a ascende la Iluminare trebuie sa ne realiniem cu Iubirea Divina si sa ne extindem nivelele constiintei.
     Trezirea este o parte din ascensiune
     Invatand sa preluam controlul prin constientizare si atentie in vietile noastre,ne conectam cu Sinele nostru Superior si ne aliniem in mod constient cu Constiinta Universala,cu Divinitatea, ne eliberam de iluziile din viata noastra ,ne reamintim adevarurile divine.
     Integrarea este o parte esențială a ascensiunii,pentru a ne deplasa in campuri vibrationale inalte fara sa fim trasi in jos de energii joase si este nevoie sa ne debarasam de credintele limitative, de vechile tipare depasite care nu ne sustin,,de obiceiurile care ne sunt toxice.
     Taind cordoanele energetice de trecut,de durere, de vina care ne trag in jos noi putem urca vibrational,facand astfel sa stralucim ca expresii unice,minunate,perfecte ale Lui Dumnezeu.
     Ascensiune este atunci cand nu mai astepti solutii din exteriorul tau care sa iti rezolve problemele ci atunci cand trezesti in tine puterea divina. Este datoria noastra a fiecarui individ ,sa ne trezim ,sa vedem realitatea prin prisma iubirii si asa,prin aceasta perspectiva iluminata sa ascensionam in masa si sa manifestam Iubirea Divina pe Pamant.
     Acum curg incontinuu spre Pamant valuri de Iubire si Lumina Divin iar ascensiunea este mai mult ca oricand la dispozitia noastra.Tot mai multi oameni se trezesc cu sentimentul ca viata este mai mult decat realitatea care ne inconjoara,cu fiecare om care se trezeste valul Iluminarii creste si se extinde in intreaga lume.
     Pentru a ascende avem nevoie sa manifestam iubirea in noi si in afara noastra si sa ne eliberam de blocajele energetice,credintele false,temerile si sa ne vindecam ranile legate de trecut, este esentiala.        Cu ajutorul acesteia esti in stare sa afli ce trebuie sa faci si cum trebuie sa faci. Esti in stare sa observi modelele si credintele care te tin in necunoastere si sa pasesti intr-un nou nivel al iubirii.
     Calea catre ascensiune nu este usoara, dar in acelasi timp este simpla. Constientizarea este cea mai pretioasa resursa, iar daca vrei sa progresezi ia-ti un angajament fata de tine insusi de a prelua controlul asupra gandurilor tale si de a deveni din ce in ce mai constient.
     In lumea fizica exista numerosi factori care ne deconcentreaza. Ia o pauza. Mintea este o parte importanta in calea spre ascensiune, insa pentru a reusi trebuie sa ii oferim momente de relaxare.
     Inchide televizorul, smart-phone-ul si doar Fi si respira. Invata sa meditezi si sa iti determini mintea sa ia o pauza atunci cand doresti tu, intrucat aceasta actiune te ajuta sa iti cresti nivelul de constientizare, iar cu ajutorul constientizarii esti capabil sa interactionezi cu lumea inconjuratoarea pentru a invata prin intermediul experientelor reale de viata.
     Constientizarea te va ajuta de asemenea sa te adaptezi foarte usor in momentul in care circumstantele vietii care te inconjoara se schimba.
     Odata cu meditatia, invata si cauta noi perspective, pune in practica ceea ce inveti pentru a capata intelepciune si cunoastere, introdu in viata ta ceea ce iti este de folos, iubeste in fiecare moment, mergi inainte si cresti.
     Aceasta este calea catre asecensiune. Calea constientizarii crescute si a iluminarii. Calea principala a iubirii.
     Fiinte Inalte de Lumina te asteapta in momentul in care tu alegi constient sa ascezi. Acorda-ti timp sa meditezi, sa iti deschizi inima si sa te unesti cu Divinul si cu taramurile spiritului si sa eliberezi tot ceea ce nu mai rezoneaza cu ceea ce tu vrei sa devii.
     Constientizarea este cheia, asa ca fii atent la tot ceea ce ajunge in atentia ta. Este iubire? Este ceea ce iti umple mintea si trupul servindu-te in viata si in calea ta spre ascensiune? Iti alimenteaza sufletul si spiritul…sau doar te distrage?
     Nu toti vom accede in timpul acestei vieti. Dar daca acest articol a ajuns la tine, acest stagiu este setat pentu tine. Sinele tau luminos si iluminat deja exista. Acum trebuie doar sa integrezi lumina in fiinta ta. Adu puterea ta spirituala in lumea fizica. Deschide-ti inima, devino constient si stralucitor cu ajutorul Sinelui tau inalt si spiritual, aici in lumea fizica.
     Tu esti unic, fiecare moment este o oportunitate si acum este timpul…



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu