duminică, 9 noiembrie 2014

CEREMONIA ECHILIBRARII KARMEI CU AJUTORUL ARHANGHELULUI METATRON

     Pentru a efectua aceasta tehnica aveti nevoie de:
-un bol mare plin cu apa de izvor
-o lumanare alba intr-un suport de lumanare
-o lumanare consacrata lui Metatron ,intr-un suport
-o icoana aleasa de voi
-chibrituri sau bricheta
-mucarnita (dispozitiv pt stingerea lumanarilor. Lumanarile nu se sufla pt a fi stinse deoarece se risipeste energia in neant)

     Cand puteti efectua ceremonia :
-intr-o duminica
-de luna noua
-in anotimpul toamnei
-sau toate acestea pentru rezultatele cele mai bune

     Pregatire:
  Faceti o lista a iertarii,gandti-va la tot ioamenii din viata voastra: din copilarie,adolescenta,maturitate pana in prezent.Nu insistati pe amintirea suferintelor,doar faceti o lista cu persoane.Pe lista sa fie si parintii vostrii si voi neaparat.

     In momentul ceremoniei,luati lista cu voi in spatiul sacru creat,faceti-va confortabili in fata altarului.centrati-va respirand profund si invitati Arhanghelul Metatron sa vina langa voi. Puteti folosi propriile cuvinte sau incercati aceste cuvinte in timp ce aprindeti lumanarea consacrata lui Metatron:

     “Metatron,maret si binecuvantat Inger al echilibrului ,care serveste numai Puterii celei mai Inalte ,iti chem prezenta aici ,astazi,in timp ce caut sa-mi echilibrez datoriile karmice.
Imi dau seama ca trebuie sa iert multe persoane din viata mea si acum sunt dispus sa le iert in inima,mintea si sufletul meu.Si eu am nevoie de iertare si cer ca pe masura ce-i iert pe ceilalti ,ietarea sa curga si asupra mea.
  Aceasta iertare vindeca toate datoriile si energiile karmice si pe masura ce aceasta iertare continua sa curga,toata karma se echilibreaza asa cum ar trebui sa fie.
Amin”

     Aduceti bolul cu apa mai aproape de voi si spuneti cu voce tare:
  “ Il iert pe……” si cititi numele primei persoane de pe lista voastra . Cand ii cititi numele vedeti cum orice durere sau resentiment ,suferinta ,asociate cu aceasta persoana va paraseste trupul odata cu expiratia. Expirati-o in bolul cu apa si simtiti cum a fost eliberata din fiinta voastra.
Continuati asa cu fiecare persoana de pe lista dvstra.Concentrati-va sa iertati fiecare persoana si sa trimiteti de la voi energia negativa prin respiratie in bolul cu apa.
Stiti ca pe masura ce respirati aceste nume si va declarati iertarea ,apele vor incepe sa vindece acea energie. Arhanghelul Metatron pe care l-ati invocat ,tulbura vibratia datoriei karmice aducand-o pe a voastra in stare de echilibru ,cu fiecare expiratie.
  Dupa ce ati terminat toata lista,si v-ati iertat inclusiv pe voi, spuneti:
“Acum le dau drumul fiecaruia si tuturor in iubirea si lumina iertarii vindecatoare . Sunt echilibrat(a) si eliberat(a) de toate energiile ,in aceasta viata si in cele precedente.
Sunt intreg(intreaga) si binecuvantat(a).”

     Aprindeti lumanarea alba . Vedeti acesta lumanare ca fiind voi insiva si stiti ca ardeti cu intensitate in lumina gandului si actiunii corecte.
Multumiti-i Arhanghelului Metatron pentru prezenta sa .Cand ati terminat stingeti lumanarea consacrata lui ,folosind mucarnita.(nu o stingeti sufland ca risipiti energiile in neant).
Duceti bolul afara si turnati-l pe pamant .Facand asta spuneti:
“Aceasta apa purificatoare si vindecatoare transmuta toate energiile negative depozitate aici .Aceasta apa hraneste si vindeca acum pamantul.Si asa este.”

     Daca nu puteti uda pamantul afara,duceti-va bolul in baie si turnati apa prin scurgerea de la cada.Spuneti acelasi lucru in timp ce o aruncati.
Intoarceti-va la altar,lasati lumanarea sa arda cel putin o ora dupa incheierea ceremoniei si ardeti-o complet apoi in zilele urmatoare.(oricand parasiti camera sau cand stingeti ,faceti-o cu mucarnita,pentru a nu risipi energia pozitiva pe care ati creat-o).



Rinese

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu